Kookclub mei 2018
Aperitief : Key West
voor 4 personen alles goed mengen |
15 cl appelsiensap 15 cl agrum limonade 10 cl gin |
Voorgerecht : Linzenrisotto met Asperges en Zonnevis
voor 4 personen
|
ingrediënten voor 4p. Zonnevis, asperges, linzen, look, echalot |
Hoofdgerecht : Eendeborst met jonge ajuin en aubergine puree
Eendeborst insnijden, aanbakken, p&z(15 min )
|
ingrediënten voor 4p. eendeborst jonge uitjes, kipbouillon aubergines, saus : ajuin, wortel, rode wijn, kipbouillon, ketjap, braambessen |
Nagerecht : Witte chocolademousse / brownie
chocomousse : |
ingrediënten voor 4 p. voor de chocolademousse: 4 eierdooiers,100 gr suiker,45 gr eiwit +100 gr suiker,250 gr room opkloppen,250 gr witte chocolade,10 cl limocello 4 blaadjes gelatine ingrediënten voor 4p. 300 gr boter, 300 gr chocolade smelten 6 eierdooiers, 100 gr bruine suiker, 200 gr cassonade suiker 6 eiwit, 100 grsuiker, 160 gr noten, 110 gr bloem,40gr maizena, |
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
Kreeftenfestival ALL-INN 1N
- Prijs arrangement voor 2 personen
- 1 nacht met ontbijt en tal van lokale en zelfgemaakte specialiteiten
- welkomsdrink en kennismaking met het hotel
- Fietsen en fietskaarten
- Wandelkaarten
- 1xGastronomische menu met Luxe Tapas Vis,kreeft, nagerecht
- inbegrip apero,waters,fles wijn,koffie